Το μωρό Σκορπιός

Το μωρό Σκορπιός

23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Πλανήτες: Άρης & Πλούτωνας 
Στοιχείο: Νερό


Το μωρό Σκορπιός από την πρώτη στιγμή της γέννησής του θα απαιτεί η προσοχή όλων να είναι στραμμένη σε αυτό. Πρόκειται για ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου και βρίσκεται σε τέτοιο βαθμό μέσα στη φύση των Σκορπιών ώστε να είστε προετοιμασμένοι ότι το μωρό σας θα διεκδικεί δυναμικά την προσοχή σας. Θα έχει βέβαια την ικανότητα να σας κατευθύνει εκεί που θέλει χωρίς να το καταλαβαίνετε και αυτό γιατί οι Σκορπιοί είναι τεχνίτες στο να χειραγωγούν τους άλλους. 

Επίσης, το μωρό Σκορπιός είναι αρκετά μυστήριο και δύσκολο στο να καταλάβει κάποιος τι σκέφτεται ή τι νιώθει. Για το λόγο αυτό ενδέχεται πολλές φορές να κλαίει χωρίς να μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα τι ακριβώς ενοχλεί το μικρό σας. 

Να έχετε πάντως κατά νου ότι οι Σκορπιοί είναι πολύ δυναμικά άτομα και πολλές φορές θα νιώσετε ότι το παιδί σας θέλει και απαιτεί να διαμορφώνετε το πρόγραμμά σας αλλά και τις επιθυμίες σας, ανάλογα με τις δικές του διαθέσεις. Το θετικό βέβαια σε αυτή τη δυναμικότητα του μικρού σας είναι ότι όταν θα θέλει κάτι θα το διατυπώνει με σαφήνεια.

Σημαντικό επίσης για τους Σκορπιούς είναι ότι λατρεύουν την καθαριότητα, γι' αυτό θα πρέπει να φροντίζετε να του αλλάζετε συχνά την πάνα του και αργότερα να του έχετε πάντοτε πολύ καθαρά και περιποιημένα τα ρούχα του. 

Οι Σκορπιοί είναι άτομα με δυνατό ένστικτο, κάτι που τους βοηθάει να διακρίνουν τις παγίδες που παραμονεύουν και να γλιτώνουν έτσι από μεγάλες δυσκολίες στη ζωή τους. Ακόμη, όμως και αν τους τύχουν δυσκολίες είναι τόσο δυναμικά και αποφασιστικά άτομα ώστε τίποτε δεν τους σταματά και τίποτε δεν τους κάμπτει. Θα πρέπει επομένως να περιμένετε ότι το μικρό σας θα εξελιχθεί σε έναν δυναμικό ενήλικα, με έντονη θέληση για ζωή και επιτυχία. Θα έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να αγαπά, καθώς οι Σκορπιοί βιώνουν την αγάπη πάντοτε ανάμικτη με αισθήματα μίσους και αυτά τα δύο σε πολύ έντονο βαθμό. 

Οι Σκορπιοί έχουν δημιουργική φαντασία και μπορούν να καταξιωθούν ως σημαντικοί καλλιτέχνες. 
Στα προτερήματα των Σκορπιών μπορούμε να καταγράψουμε τη δύναμη του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους, το μαγνητισμό που ασκούν στους ανθρώπους γύρω τους, καθώς και το πάθος και την αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν όταν αναλαμβάνουν κάτι που πραγματικά τους αρέσει. Στα ελαττώματα των Σκορπιών πρέπει να αναφερθεί ότι είναι ζηλιάρηδες και μερικές φορές καταπιεστικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε επίσης...