Το μωρό Τοξότης

Το μωρό Τοξότης

22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Πλανήτης: Δίας 
Στοιχείο: Φωτιά


Το μωρό Τοξότης είναι πρόσχαρο, τυχερό και πολύ αγαπητό από τα άλλα παιδάκια. Είναι ιδιαίτερα περίεργο γι' αυτό και θα θελήσει από πολύ νωρίς να περπατήσει ώστε να έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει κάθε πιθανό χώρο μέσα και έξω από το σπίτι. Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία τους γι' αυτό και θέλουν άπλετο χώρο να κινούνται ακόμη και όταν είναι σε πολύ μικρή ηλικία. Αν περιορίσετε το μικρό σας Τοξότη σε ένα πολύ μικρό χώρο και δεν του επιτρέπετε να κινείται ελεύθερα, θα του προκαλέσετε πολύ μεγάλη αναστάτωση. 

Οι μικροί Τοξότες είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και για το λόγο αυτό όποτε παίρνετε το μικρό μαζί σας σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ένας φιλοπερίεργος μικρός Τοξότης είναι πολύ πιθανό να θελήσει να αναζητήσει νέα μέρη και νέους χώρους γύρω του. Η αγάπη του μάλιστα για εξερευνήσεις συνδυάζεται με μια ιδιαίτερη ικανότητα να αντιλαμβάνεται γρήγορα και να μαθαίνει διαρκώς νέα πράγματα. 

Οι Τοξότες έχουν επίσης μεγάλη ευκολία στο να γνωρίζουν ανθρώπους και να κάνουν φίλους. Θα δείτε ότι το μικρό σας θα κατορθώνει να αποκτά φίλους όπου και αν πηγαίνετε και παντού θα βρίσκει τον τρόπο να περνά καλά. Άλλωστε, οι φιλίες και τα ταξίδια είναι οι δύο μεγάλες αγάπες του Τοξότη, ο οποίος όσο αγαπά να γνωρίζει νέους ανθρώπους άλλο τόσο αγαπά να γνωρίζει και νέα μέρη. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν μεγαλώνοντας ο μικρός σας Τοξότης αποκτήσει τη συνήθεια να ταξιδεύει συχνά. 

Οι Τοξότες είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι γι' αυτό και κατορθώνουν να αφήνουν πίσω τους δυσάρεστα συναισθήματα και εμπειρίες. Πιστεύουν πάντοτε ότι η ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τολμούν αλλά και προσπαθούν. Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε ότι ο μικρός σας Τοξότης θα καταφέρει αργά ή γρήγορα να επιτύχει τους στόχους που θα θέσει στη ζωή του. 

Δε θα πρέπει, βέβαια, να ξεχνάμε ότι οι Τοξότες είναι από τα τυχερά ζώδια, μιας και βρίσκονται διαρκώς υπό την προστασία της τύχης. 

Αν θέλετε να είναι ο μικρός σας Τοξότης ευτυχισμένος θα πρέπει πάντοτε να του αφήνετε αρκετά περιθώρια ελευθερίας ή τουλάχιστον να του δίνετε την εντύπωση ότι είναι ελεύθερος να τολμά και να πραγματοποιεί όσα επιθυμεί. Για τους Τοξότες η αίσθηση της ελευθερίας είναι πολύ σημαντική γι' αυτό και στην πορεία της ζωής τους δε διστάζουν να τερματίσουν μια σχέση αν θεωρήσουν ότι τους στερεί την ελευθερία τους. 

Στα θετικά χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου θα πρέπει να αναφέρουμε την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και την καθαρή τους σκέψη, καθώς και την ιδιαίτερη αγάπη τους για την περιπέτεια. Από την άλλη στα ελαττώματά τους θα πρέπει να αναφερθεί η ανυπομονησία που τους χαρακτηρίζει μερικές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε επίσης...