Το μωρό Αιγόκερως

Το μωρό Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου
Πλανήτης: Κρόνος
Στοιχείο: Γη

Το μωρό Αιγόκερως έρχεται αποφασισμένο και με σχέδια για τη ζωή του από την πρώτη στιγμή. Από μικρή κιόλας ηλικία οι Αιγόκεροι είναι αρκετά σοβαροί, με πειθαρχία, μέθοδο και οργάνωση σε κάθε τι που θέλουν να επιτύχουν. Η περιπέτεια είναι κάτι που δεν ενθουσιάζει τους Αιγόκερους και ίσως κάποιες φορές δίνουν την εντύπωση ότι είναι βαρετοί, αλλά αυτό είναι απλά μια επιφανειακή εικόνα. Στην πραγματικότητα οι Αιγόκεροι έχουν μια ιδιαίτερη δύναμη στο να κρίνουν και να κατανοούν τα πάντα γύρω τους. Προτιμούν να δείχνουν χαμηλών τόνων, ενώ στην πραγματικότητα ελέγχουν και ζυγίζουν τα πάντα γύρω τους. 

Οι μικροί Αιγόκεροι ίσως είναι λίγο αργοί στο να μαθαίνουν τα μαθήματά τους αλλά αυτό έχει να κάνει με τους προσωπικούς τους ρυθμούς. Αργούν να μάθουν αλλά στο τέλος κατακτούν σε μεγάλο βαθμό κάθε τι που διδάσκονται. 

Ο μικρός σας Αιγόκερως θα θελήσει να νιώθει σημαντικός και χρήσιμος από πολύ νωρίς, γι' αυτό μη διστάσετε να του αναθέσετε μικρές ευθύνες. Θα κάνει τα πάντα για να μη σας απογοητεύσει. Άλλωστε, οι Αιγόκεροι σε ό,τι κάνουν ακόμη και αν χρειαστούν περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους φροντίζουν να το κάνουν άριστα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αργήσουν λίγο να μιλήσουν, μπορεί να αργούν στο να μαθαίνουν νέα πράγματα αλλά στο τέλος ξεπερνούν τους υπόλοιπους μιας και μαθαίνουν τα πάντα σε εξαιρετικό βαθμό. 

Οι Αιγόκεροι σε μεγαλύτερη ηλικία αποκτούν την ικανότητα να μαθαίνουν νέα πράγματα πολύ γρήγορα και αυτό γιατί στα πρώτα τους χρόνια αφιέρωσαν πολύ χρόνο στο να οργανώσουν και να κατακτήσουν καλά κάθε τι. Η ικανότητά τους να μαθαίνουν σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά τους και τη διάθεσή τους να υπομείνουν οτιδήποτε μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους, συνήθως οδηγεί τους Αιγόκερους σε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή τους. 

Οι Αιγόκεροι παραμένουν σε όλη τους τη ζωή πολύ σοβαροί, έμπιστοι και με ιδιαίτερη ανάγκη να κερδίζουν το σεβασμό των γύρω τους. Δεν τους αρέσει να τους κρίνουν αρνητικά γι' αυτό και είναι πάντοτε προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν και δε συνηθίζουν να χάνουν τον έλεγχο. 

Στα θετικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου μπορούμε να αναφέρουμε ότι είναι φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να εργαστούν σκληρά για να επιτύχουν, είναι άτομα άξια εμπιστοσύνης, με οργανωτικές ικανότητες, αποφασιστικότητα και πάνω απ' όλα σοβαρότητα.

Στα αρνητικά αυτού του ζωδίου μπορούμε να αναφέρουμε το συντηρητισμό και συχνά την τσιγκουνιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε επίσης...