Το μωρό Δίδυμος

Το μωρό Δίδυμος

21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Πλανήτης: Ερμής 
Στοιχείο: Αέρας


Το μωρό Δίδυμος βιάζεται να ξεκινήσει, τόσο που είναι έτοιμο να δείξει τις ιδιαίτερες ικανότητές του από την πρώτη του κιόλας μέρα. Είναι ένα μωρό περίεργο με έντονη ανάγκη για εξερεύνηση. Για να έχετε το μωρό Δίδυμο ευχαριστημένο θα πρέπει να του παρέχετε πολλά ερεθίσματα, γιατί αλλιώς θα βαριέται και θα γκρινιάζει. Το μωρό Δίδυμος είναι εξαιρετικά επικοινωνιακό και έχει ιδιαίτερη αγάπη στο να βρίσκεται κοντά σε άλλους ανθρώπους, γι' αυτό και θα ήταν καλό να το πάτε σε κάποιο χώρο που θα μπορεί να παίζει με άλλα παιδάκια από πολύ νωρίς. 

Το μωρό σας θα είναι ιδιαίτερα εύστροφο και θα μαθαίνει πολύ γρήγορα οτιδήποτε καινούριο θέλετε να του διδάξετε. Επίσης, δεν είναι από τα μωρά που προσκολλώνται στους γονείς τους γι' αυτό και θα μπορέσετε γρήγορα να το χαρείτε να παίζει με άλλα παιδάκια και να θέλει να το πηγαίνετε συχνά βόλτες. 

Θα πρέπει πάντως να έχετε υπόψη σας ότι αν δε βρίσκετε ενδιαφέρουσες ασχολίες για το μικρό σας Δίδυμο και δεν του παρέχετε μια παρέα για να παίζει, θα βαριέται σε μεγάλο βαθμό. Μην ξεχνάτε ότι το μωρό σας είναι δημιουργικό και επικοινωνιακό, οπότε καλό είναι να βρείτε κάποιο τρόπο να αξιοποιεί τα χαρίσματά του.

Όσον αφορά τα προτερήματα του Διδύμου θα μπορέσετε από νωρίς να εκτιμήσετε το γεγονός ότι είναι πολυμήχανοι, πολύπλευρες προσωπικότητες με πολλά ενδιαφέροντα, συμπαθητικοί, ευχάριστοι, με μια δημιουργική περιέργεια. Επιπλέον, οι Δίδυμοι είναι δραστήριοι, ενεργητικοί και αποκτούν σύντομα πολλές γνώσεις, χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ιδιαίτερα θελκτικούς και αγαπητούς. 

Στα ελαττώματα των Διδύμων μπορείτε να καταγράψετε ένα ιδιαίτερα σημαντικό: αγαπούν τις αλλαγές και αν δε βρίσκουν διέξοδο στην αγάπη τους για πολυπραγμοσύνη, χάνουν το ενδιαφέρον τους για οτιδήποτε συνηθισμένο και κοινότοπο. 

Για εσάς που έχετε ένα μωράκι Δίδυμο θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις δικές του ανάγκες και να βρίσκετε πάντοτε τρόπους να εξάπτετε το ενδιαφέρον του. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίδυμος αγαπά τη μόρφωση αλλά και την ποικιλία, μην τον περιορίζετε λοιπόν σε ένα και μόνο πράγμα. Βρείτε πολλές και διάφορες ασχολίες για το μικρό σας και να έχετε πάντοτε τη βαλίτσα έτοιμη για μικρά, έστω, ταξίδια και για συχνές αλλαγές περιβάλλοντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε επίσης...