Το μωρό Ταύρος

Christy Beckwith 

Το μωρό Ταύρος

20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Πλανήτης: Αφροδίτη
Στοιχείο: Γη


Οι γονείς ενός μωρού Ταύρου θα πρέπει να έχουν κατά νου την ανάγκη του μωρού τους για πολλές αγκαλιές και χάδια. Το μωρό Ταύρος ζει για τα χαϊδολογήματα και την τρυφερότητα των γονιών του. Επίσης, το μικρό σας ταυράκι έχει την ανάγκη να νιώθει άνετο. Θα πρέπει, λοιπόν, να φροντίσετε να του διασφαλίσετε ένα άνετο κρεβατάκι και ένα καλαίσθητο δωμάτιο. Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αγάπη που έχουν στην ομορφιά, θέλουν τα πάντα γύρω τους να είναι όμορφα και καλά τακτοποιημένα. Επίσης, τους αρέσει πολύ το καλό φαγητό, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε πολύ ώστε να του δίνετε πάντοτε να δοκιμάζει τις καλύτερες γεύσεις. 

Μην ξεχνάτε ότι ο μικρός σας καλοφαγάς, θέλει επίσης να περιβάλλεται από μια ήρεμη ατμόσφαιρα με απαλούς ήχους και μουσική καλής ποιότητας. Με λίγα λόγια, για να είναι ο μικρός σας Ταύρος ευχαριστημένος θα πρέπει τα πάντα γύρω του να είναι καλαίσθητα και αυτό αφορά από το χώρο γύρω του, μέχρι τους ήχους και τις μυρωδιές στο περιβάλλον του. Επιπλέον, αν θέλετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του μικρού σας ταύρου θα πρέπει να του δίνετε παιχνίδια πρωτότυπα και περίεργα, διαφορετικά απλά θα τον κάνετε να βαρεθεί εύκολα. 

Σε ό,τι αφορά τη μάθηση, οι ταύροι ακολουθούν τους δικούς τους ρυθμούς, οι οποίοι δεν είναι ποτέ γρήγοροι. Ο μικρός ταύρος θέλει το χρόνο του για να μάθει και να κατανοήσει κάθε τι καινούριο, γι' αυτό δε θα πρέπει να τον πιέζετε. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είναι τόσο επίμονα και υπομονετικά άτομα ώστε στο τέλος πάντοτε κατακτούν αυτό που θέλουν, είτε πρόκειται για γνώσεις είτε πρόκειται για οποιοδήποτε άλλο στόχο θέσουν στη ζωή τους. 

Οι Ταύροι δεν αντιδρούν καλά στην πίεση και τις φωνές γι' αυτό θα πρέπει πάντοτε να ζητάτε με ευγένεια αυτό που θέλετε για να μπορέσετε να κάνετε το μικρό σας να σας ακούσει. 

Οι Ταύροι δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί γι' αυτό μη σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αν συχνά βρίσκετε το μικρό σας ταυράκι να παίζει μόνο του. 

Στα προτερήματα του Ταύρου συγκαταλέγονται: η πραότητα, η επινοητικότητα, η παραγωγικότητα αλλά και η ισχυρογνωμοσύνη. Στα ελαττώματά του θα βρείτε και πάλι την ισχυρογνωμοσύνη η οποία όταν περνά τα όρια καθιστά τον ταύρο ιδιαίτερα πεισματάρη. 

Για εσάς που έχετε ένα μωρό Ταύρο θα πρέπει να περιμένετε ότι το παιδί σας θα είναι ειλικρινές, τίμιο, ήσυχο, ευαίσθητο, ευχάριστο και φιλικό. Συχνά όμως ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα πεισματάρικο αλλά και υπεροπτικό. 

Δείξτε του αγάπη και εκείνο θα σας έχει για πάντα στην καρδιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε επίσης...