Το μωρό Κριός

Son Of the Moon

Το μωρό Κριός

21 Μαρτίου - 19 Απριλίου 
Πλανήτης: Άρης
Στοιχείο: Φωτιά


Το πιο ζωηρό μωρό στο σπίτι σας! Με ένα μωρό Κριό γύρω σας θα πρέπει να είστε έτοιμοι για πολύ δράση και δραστηριότητα. Μην περιμένετε ότι αυτό το παιδάκι θα κάθετε ήσυχο, γιατί απλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το μωρό Κριός είναι αυτό που θα κάνει την περισσότερη φασαρία και είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα κάνει τους πάντες γύρω του να το προσέξουν. Απλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή: Το μωράκι σας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικό και πάντοτε θα ετοιμάζει κάτι... κάποια ζαβολιά θα έχει κατά νου. Αναρωτιέστε αν θα είναι δύσκολο να τα βγάλετε πέρα με το μικρό σας κριαράκι; Λοιπόν, το πιθανότερο είναι ότι θα σας δυσκολέψει αρκετά. Θα πρέπει πάντως να μπείτε στη διαδικασία να μάθετε από νωρίς στο μικρό σας Κριό ότι θα πρέπει να συνεργάζεται και να παίζει αρμονικά με τα άλλα παιδάκια, μιας και ζητήματα όπως σεβασμός και μοίρασμα των παιχνιδιών δε θα είναι από τις αγαπημένες του ασχολίες. Ακόμη και αν πρόκειται για την αρμονική συνύπαρξη με τα αδερφάκια του, το μωρό Κριός δεν πρόκειται να διευκολύνει τις καταστάσεις. Εκείνο, μάλιστα, που θα επιδιώκει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα είναι η προσοχή των άλλων... και το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκει τρόπους να την κερδίζει.

Επιπλέον, το μωρό Κριός θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τα πάντα πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα μωρά. Θα κάνει τα πρώτα του βήματα νωρίτερα, θα μιλήσει νωρίτερα και θα βρει τρόπο να σας έχει στην πρίζα πολύ πριν από κάθε άλλο μωρό. Το μωρό Κριός λατρεύει τις φυσικές δραστηριότητες και γι' αυτό θα είναι πάντοτε υπερδραστήριο. Πάρετε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε τη κοινή σας διαδρομή. Το σίγουρο είναι ότι με ένα μωράκι Κριό κανείς και ποτέ δε βαριέται, καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα θα είναι έτοιμο να σας κρατά σε εγρήγορση. 

Μην ξεχνάτε ότι ο πλανήτης που κυβερνά τον Κριό είναι ο Άρης, γεγονός που σημαίνει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αυτοπεποίθησης! 

Στα προτερήματα του Κριού μπορείτε να υπολογίζετε τη δυναμικότητα, την ευστροφία, την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό. Στα ελαττώματα τον εγωισμό και την τάση να είναι παρορμητικός. 

Να θυμάστε ότι ο Κριός αγαπά πολύ την οικογένεια αλλά αγαπά εξίσου και την ανεξαρτησία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Δείτε επίσης...